קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

לעשות מראש שרימפס במרינדה

לעשות מראש שרימפס במרינדה
לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שמן זית, אורגנו או, שן שום, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 27%. נסו סלט מלפפונים במרינדה עם צנוניות, שמיר ושרימפס, הפוך מראש פטריות במרינדה עם כרוב, גזר מגולח ופרמזן, ו להפוך קדימה שרימפס גבינה & אורז עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים את השרימפס, הארטישוק והפטריות; אוטמים והופכים לציפוי. מכניסים למקרר לשמונה שעות או למשך הלילה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. סנטאן אמה בחר טרואר סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
סנטה אמה סלקט טרואר סוביניון בלאן
סנטה אמה סלקט טרואר סוביניון בלאן
צהוב קש בהיר, סוביניון בלאן זה בעל ניחוחות עזים של פירות הדר טריים המלווים בתווים של תפוחים ואגסים. זהו יין צעיר טרי עם איזון טוב וחומציות נעימה.זוג עם דגים בטעם עדין, רכיכות, סביצ ' ה וגבינות טריות.