לפת ופירה אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לפת ופרה אגס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 197 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמנת כבדה, תפוחי אדמה חלודים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מחית לפת מרוחה בחמאה, מחית לפת מרוחה בחמאה, ו פוריטה קרמית-Poato Purée (מתכונים דומים).
הוראות
שלב לפת ותפוחי אדמה בסיר גדול או סיר קטן לכסות על ידי 2 אינץ ' עם מים קרים. (לפת לצוף, כך תצטרך לדחוף אותם למטה כדי לוודא שיש לך מספיק מים.)
מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני גבוה, לכסות חלקית, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים אגסים, מכסים חלקית ומבשלים עד שהירקות והאגסים רכים כאשר מנוקבים, בערך עוד 15 דקות.
מסננים ומחזירים ירקות ואגסים לסיר בחום גבוה. (האגסים והלפת ישחררו הרבה מיצים.) לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מיצים להפחית ולהפוך סירופ, על 5 דקות.עבודה בקבוצות, ירקות פירה ואגסים עם חמאה ושמנת במעבד מזון עד חלקה משיי.
מוסיפים פלפל לבן טחון טרי, טעם, ולהתאים תיבול לפי הצורך.
מגישים מיד או להשאיר purée בסיר עד שעה להתחמם על אש בינונית-נמוכה.