קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

לפת ופירה אגס

לפת ופירה אגס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לפת ופרה אגס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 197 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם שמנת כבדה, תפוחי אדמה חלודים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מחית לפת מרוחה בחמאה, מחית לפת מרוחה בחמאה, ו פוריטה קרמית-Poato Purée (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב לפת ותפוחי אדמה בסיר גדול או סיר קטן לכסות על ידי 2 אינץ ' עם מים קרים. (לפת לצוף, כך תצטרך לדחוף אותם למטה כדי לוודא שיש לך מספיק מים.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לפתלפת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני גבוה, לכסות חלקית, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים אגסים, מכסים חלקית ומבשלים עד שהירקות והאגסים רכים כאשר מנוקבים, בערך עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
מסננים ומחזירים ירקות ואגסים לסיר בחום גבוה. (האגסים והלפת ישחררו הרבה מיצים.) לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מיצים להפחית ולהפוך סירופ, על 5 דקות.עבודה בקבוצות, ירקות פירה ואגסים עם חמאה ושמנת במעבד מזון עד חלקה משיי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפתלפת
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים פלפל לבן טחון טרי, טעם, ולהתאים תיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
6
מגישים מיד או להשאיר purée בסיר עד שעה להתחמם על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת