לפת מוקצפת
לפת מוקרם עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 69 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, פלפל, חלב סויה נטול שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו לפת מוקצפת, לפת מוקצפת, ו לפת מוקרם עם הירוקים שלהם (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם את soymilk עד שהוא רק מתחיל בועה-חיממתי אותו במשך כ 2 דקות, ערבוב כל 15 שניות. תיזהר, ואל תיתן לזה לרתוח. (אתה יכול לעשות את זה על הכיריים אם אתה מעדיף.) הגדר אותו בצד עד לפת נעשים. כאשר הלפת רכה, לנקז אותם ולשים אותם בחזרה למחבת או לקערת הגשה גדולה. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך אותם היטב אבל אל תדאג גושים בשלב זה.
מערבבים את 1 כף קורנפלור עם 2 כפות מים קרים עד חלקה.
הסר את עלי המפרץ, ציפורן, ו peppercorns מן soymilk, ולהוסיף את תערובת קורנפלור, ערבוב כפי שאתה מוסיף אותו.
שים את חלב סויה בחזרה למיקרוגל (או על התנור) ולחמם אותו, ערבוב לעתים קרובות (לפחות כל 15 שניות), עד שהוא מבעבע ומעובה, על 2 דקות במיקרוגל.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וקמצוץ אגוז מוסקט.
מוסיף את הרוטב לפת הפירה. בשלב זה, השתמשתי בבלנדר היד החזק ביותר שלי (בלנדר טבילה) כדי לרקוח אותו לחלקות שמנת. אם אין לך אחד, אתה יכול לשים את התערובת כולה לתוך מעבד מזון או בלנדר ו מחית. בדוק את התבלינים, הוספת מלח ופלפל יותר במידת הצורך, ומגישים עם קומץ של אגוז מוסקט על גבי.