קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

לפת מרוסקת ומרווה

לפת מרוסקת ומרווה
אם יש לך חמאה, שאלוט, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: לפת מרוסקת ומרווה, מרווה-גזר קלוי לפת, ו לפת מייפל ומרווה צלויה + גזר.

הוראות

1
מוסיפים את הלפת ותפוחי האדמה לסיר גדול של מים מלוחים קרים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד רך ועדין, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר קטן, מוסיפים את החמאה על חום בינוני-גבוה. לאחר נמס קצף, להוסיף את שאלוט, מרווה, לטגן עד שאלוט הוא רך, המרווה הוא ריחני, החמאה מתחילה חום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה. (זה יהיה להחדיר את החלב עם טעם מרווה.)
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים את הלפת ותפוחי האדמה במסננת בכיור.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הלפת ותפוחי האדמה בחזרה לסיר שהם בישלו בו.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את החלב החם ומעכים בערך את הירקות. אם אתה מעדיף מרקם חלק יותר, להשתמש בבלנדר טבילה מחית עד חלקה משיי. טעם לתיבול, להוסיף מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך