לפת משי ומרק תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל לפת משי ומרק תפוחי אדמה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך מלח, בזיליקום, לפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קרם של לפת, מרק תפוחי אדמה וכרישה, טופו המשי ומרק edamame של אנדריאה נגויין, ו טופו משי מקושקשת, איך לעשות תאילנדי מקושקשת טופו משי (מתכונים דומים).
הוראות
בתוך סיר כבד גדול או תבשיל, להמס את החמאה עד שהוא קצף. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד שהתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את הלפת ותפוחי האדמה ומערבבים את המעיל עם החמאה.
מוסיפים 2 כפיות מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 20 דקות.
מערבבים במניות העוף ומביאים לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על חום מתון עד שהירקות רכים מאוד, כ -10 דקות.
עבודה בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר עד חלקה לחלוטין. החזירו את המרק לסיר והתבשלו במלח ובאגוז מוסקט. מצקת את המרק לתוך קערות רדודות ומקשטים עם בזיליקום לפני ההגשה.