קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

לפת תינוק קלויה עם חמאת מיסו וביצים מטוגנות

לפת תינוק קלויה עם חמאת מיסו וביצים מטוגנות
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, לפת תינוק צלויה עם חמאת מיסו וביצים מטוגנות עשויה להיות מדהימה ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיסו, שום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 32%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לפת מיסו-חמאה, ארוחת ערב הערב: אספרגוס קלוי עם ביצים עלומות וחמאת מיסו, ו התזונה המאוזנת: לפת מחית עם חמאת מיסו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס עם מתלה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
זורקים בעדינות את לפת התינוק, תפוחי האדמה וטריסי הבצל עם 2 כפות מהשמן ופיזור קל של מלח ופלפל. מוסיפים בזהירות לתבנית החמה ומכניסים לתנור לצלייה עד שהירקות מזהיבים ותפוחי האדמה מבושלים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לפתלפת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בזמן שהירקות צולים מכינים את חמאת המיסו. מערבבים יחד את החמאה, המיסו, השום, הג ' ינג ' ר ומחצית מירקות הבצל הירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מיסומיסו
5
פורסים בעובי את ירקות הלפת והגבעולים השמורים (בערך 1/2 אינץ ' חתיכות).
מרכיבים שתצטרך
ירוק לפתירוק לפת
6
מוציאים את הירקות מהתנור ומכבים את האש. מערבבים בעדינות את ירקות הלפת השמורים ואת חלבוני הבצל הירוק עד שהם רק נבולים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוק לפתירוק לפת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוסיפים למחבת את חמאת המיסו וזורקים בעדינות לציפוי הירקות. מחזירים לתנור כדי להתחמם בזמן שאתם מבשלים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים את יתרת השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית. סדקו 4 עד 6 ביצים לתבנית; אם הם נדבקים זה לזה, זה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מפזרים קלות מלח ופלפל. מבשלים עד שהלבנים מתחילים להתייצב, 2 עד 3 דקות, ואז מכסים במכסה וממשיכים לבשל עד שהלבנים מתייצבים אך החלמונים עדיין נוזלים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
זנים של פטריותזנים של פטריות
10
להגשה, מעל את הירקות הקלויים עם הביצים המטוגנות ומקשטים עם יתרת הבצל הירוק הפרוס.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם