לפת, תפוחי אדמה וחרדל gratin
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קרם כפול, חרדל דיז'ון, תפוחי אדמה, חמאה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. מוקרם תפוחי אדמה ולפת, תפוחי אדמה ופת Gratin, ו Eastham לפת-תפוחי אדמה מוקרמים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
ממלאים סיר עם 500מ " ל מים, חלב, קמצוץ טוב של מלח שחיקה של פלפל שחור, ואז מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הלפת ותפוחי האדמה ומבשלים 2 דקות. זן, לנקז היטב יבש לטפוח.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
חמאה צלחת אפייה לשפשף את הצדדים עם שום רק כדי להוסיף רמז של טעם.
מערבבים את השמנת והחרדל בקערה גדולה, מוסיפים את תפוחי האדמה ואת לפת, מערבבים עד מצופה היטב העונה ממש טוב.
שכבה לתבנית האפייה, משטחת את הרמה העליונה. ניתן להרכיב ולקרר יום קדימה.
אופים במשך 30-40 דקות או עד חום זהוב ואת לפת ותפוח האדמה מבושלים דרך לבדוק עם נקודת סכין חדה.