קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

לפתן אגסים וזעפרן

לפתן אגסים וזעפרן
זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה על 25 דקות. גשו לסופר וקנו שן שום שמנמנה, שאלוט, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: זעפרן שזיף Compote, עוגות זעפרן עם לימון-תאנה Compote, ו קומפוט אגס.

הוראות

1
למעלה וזנב האגסים, ואז לקלף. רבע וחותכים את הליבות, ואז קוצצים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
במחבת בינונית, לטגן את שאלוט, זנגביל ושום בשמן במשך כ 3 דקות, ואז למחוץ את הזעפרן ומבשלים 1 דקות. עצה בסוכר ומבשלים על חום בינוני עד שהוא מתחיל caramelise קלות (לתת למחבת לנער טוב ומערבבים אם הוא מתחיל clump). Deglaze על ידי ערבוב בחומץ ומבשלים דקות עד נספג.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים כ 100 מ " ל מים קרים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
4
מוסיפים את האגסים ואת הפירות היבשים עם קצת תיבול ומערבבים בעדינות. מבשלים על חום בינוני במשך 3-5 דקות עד רך (אורך הבישול יהיה תלוי בשלות של האגסים).
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
הסר וקריר. ישמור במקרר במשך 3 ימים.