לקרלי.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Leckerli. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 60 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מתכונים דומים.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את הדבש עם סוכר מגורען, גרידת לימון, קינמון, פלפל שחור, אגוז מוסקט, זנגביל, ציפורן ופלפל לבן. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הדבש והסוכר נמסים, על 3 דקות.
הסר את המחבת מן החום ולהוסיף את קליפת הדר מסוכר, 1 כוס בתוספת 2 כפות של השקדים ו 3 כפות בתוספת 1 כפית של הקירש. לנפות את 2 כוסות בתוספת 2 כפות קמח ואת סודה לשתיה על התערובת ומערבבים לשלב. קו גיליון אפייה עם ניילון נצמד. לגרד את הבצק על הפלסטיק ולשטח לתוך דיסק. לעטוף ולקרר עד המשרד, על 2 שעות.
מרדדים את הבצק לריבוע 12 אינץ 'בעובי 3/8 אינץ'. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר קלף ולהחליק את הבצק על זה. דקירה בכל מקום עם מזלג. לפזר את הנותרים 1/4 כוס שקדים על גבי. מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר של הממתקים עם המים ואת 2 כפיות הנותרים של קירש.
אופים את כיכר העוגיות במשך 14 דקות, או עד הזהב. מיד לצחצח את הזיגוג על גבי. החלק את הקלף על מדף ותן לעוגייה להתקרר לחלוטין. על משטח עבודה, באמצעות סכין גדול, חד, לקצץ את הקצוות של הכיכר, ולאחר מכן לחתוך אותו לארבע רצועות 3 אינץ ' רחב.
חתוך כל רצועה לסורגים 3/4 אינץ'.