קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

מאה אחוז לחם שיפון

מאה אחוז לחם שיפון
מאה אחוז לחם שיפון הוא טבעוני ומספק כ 24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמרים, מולסה, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 21%. נסו מאה אחוז לחם שיפון, לחם שיפון דניname, ו 50 אחוז לחם מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המולסה ומים חמים; מערבבים בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד במשך 10 דקות, או עד קצף. בקערה גדולה, מערבבים יחד את קמח שיפון, גלוטן, פתיתי תפוחי אדמה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את תערובת השמרים וקיצור למרכיבים יבשים, ומערבבים עד ערבוב קשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח, ללוש במשך 8 עד 10 דקות. זה בסדר לקחת כמה הפסקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים קערה במהופך על הבצק, ולתת לבצק לעלות עד כפול בגודל, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כאשר הבצק עלה, לשטח כדי להסיר בועות אוויר, להתגלגל לתוך כיכר חזק נחמד. משמנים תבנית אפייה ומפזרים קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מניחים את כיכר על הסדין, ולתת לעלות במקום חם עד כפול, כ 45 דקות
8
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
אופים את כיכר הלחם במשך 35 עד 45 דקות, או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד