שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל מקסיקני. נסו להכין מאהי-מאי בגריל עם סלסון שעועית שחורה בבית. מתכון זה מספיק ל-4 אנשים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -47 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 466 קלוריות . תמורת 8.09 דולר למנה , מתכון זה מכסה 33% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק מעטים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. לכו לחנות וקנו חלפיניו, רוטב סויה, מיץ ליים ועוד מספר מצרכים להכנה היום. זה יהיה להיט באירוע ה-4 ביולי שלכם. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות ו-22 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ופסקטריאנית . הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 70% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מאהי-מאהי ברוטב צלפים לימון , המבורגרים של שעועית שחורה וירקות עם סלסת תירס , ואת קוויאר קרולינה - סלסת שעועית שחורה .
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים בקערה קטנה את רוטב הסויה, מיץ התפוזים, הקטשופ, הדבש, מיץ הליים, השום, הבזיליקום, האורגנו והפלפל ומקציפים עד להמסה מלאה של הדבש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציות
אבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
חבילת בשר חזיר פרוס דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים מעט מלח לפי הטעם ומניחים בצד כדי שהטעמים יתפתחו.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכית
6
משמנים את רשתות הגריל בשמן קנולה כדי למנוע הידבקות. אם משתמשים בגריל גז, מחממים את הגריל מראש לגובה גבוה. צולים את הדג במשך 5 עד 6 דקות מכל צד, תוך הפיכה בזהירות בעזרת מתקן גדול מספיק כדי לתמוך בכל נתח הדג, עד שהוא משחים, יציב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקות
7
מגישים עם סלסת שעועית שחורה ופלחי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
Dientes De Ajo
8
וריאציה פנימית: לבישול על מחבת גריל על הכיריים, חממו את מחבת הגריל על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מוציאים את הדג מהמרינדה ומייבשים אותו בטפיחות קלות בעזרת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
מרחו את שני צידי הדג בשמן והניחו על מחבת הגריל החמה. שמן הדג במקום המחבת יגביל את כמות העשן. טגנו במשך 5 עד 6 דקות מכל צד.