מאהי מאהי עוטפת חסה
אם יש לכם עלי חסה, מהי מהי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויטים מנגו פליאו עם חמאת מנגו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 99%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מאהי מאהי עוטפת חסה, קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים.
הוראות
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
מערבבים את המנגו, עגבניות, חלפיניו, כוסברה ומיץ ליים בקערת ערבוב בינונית ומתבלים במלח ופלפל. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומברישים בשמן זית. גריל במשך כ 3 עד 4 דקות לכל צד, עד רק אטום במרכז. להפריש להתקרר
כאשר מעט קריר, קוצצים לחתיכות גדולות.
מוסיפים לסלסה השמורה ומקפלים בזהירות כדי לא לשבור את הדגים.
מוסיפים תערובת לאמצע עלי החסה ומתגלגלים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.