קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

מאהי מאי אפוי בסגנון אסייתי

מאהי מאי אפוי בסגנון אסייתי
מאהי מאהי אפוי בסגנון אסייתי נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 310 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר, כוסברה, עלי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: תאילנדי בסגנון אפוי מהי מהי מהי-4 נקודות, Mahi-Mahi בגריל, סביצ'ה-סגנון, ו Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 4 (8 על 10 אינץ') חתיכות נייר קלף 4 (12 אינץ') חתיכות מיתר מטבח
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
2
בתבנית אפייה ללא זכוכית (11 על ידי 8 אינץ'), לשלב את חלב הקוקוס, מלאי, רוטב דגים, מיץ ליים, ג ' ינג ' ר, סראנו, שום, כוסברה, ובזיליקום תאילנדי.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כוסות עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)2 כוסות עוף רוטיסרי פרוס דק (בערך 2 חזה עוף קטנים)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מוסיפים את הדג, פונים למעיל, מכסים ומקררים במשך 30 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר את הדג מן המרינדה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מוסיפים את הירקות למנה קטנה אטומה ומכסים עם המרינדה. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ומניחים בתנור במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לאחר הירקות מבושלים, לנקז את המרינדה/בישול נוזלי לתוך סיר קטן במקום מעל חום בינוני-נמוך כדי להפחית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
לטף את הדגים יבש ומאמץ כמו הרבה נוזלים מן הירקות מבלי לפגוע בהם. במרכז פיסת קלף, מניחים 1/4 מהירקות, למעלה עם דג מנה 1, ו 1 פורסים סיד טרי ומקפלים את הקלף סביב הדגים והירקות כמו חבילה. מאובטח עם חוט המטבח ומניח על תבנית אפייה. חזור עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים במשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר את החבילות ללוחות הגשה בודדים, לחתוך פתוח כדי לחשוף, ומקשט עם קמצוץ של כוסברה טרי טריז של סיד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.