מאהי מאי עם בצל ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 529 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 18 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, בצל, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: Mahi mahi עלומה (עם פטריות ומשמש), מהי-מהי בפטריות וורמוט, ו בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים.
הוראות
1
במחבת גדולה, מחממים שמן זית ומבשלים בצל, פטריות ושום על חום בינוני עד הבצלים שקופים.
מניחים פילה מאהי מאהי על הבצל, פטריות ושום. מלח ופלפל הצד הראשון של הפילה לטעום.
מרכיבים שתצטרך
פילה מהי מהי
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים יין לבישול לבן ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
לכסות ולבשל 4 עד 5 דקות. הפוך את הפילה ומלח ופלפל בצד השני לפי הטעם. מבשלים 4 עד 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
6
הסר רק את הדג לצלחת מחוממת ולשמור חם עד שהרוטב מוכן.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
7
באותו מחבת עם כל הבצל, פטריות, שום ויין בישול, להעלות את החום בינוני / גבוה. מביאים לרתיחה. ממיסים קורנפלור ב 2 כפות מים; מערבבים למחבת. מערבבים את הרוטב ברציפות עד רוטב מתעבה כדי עקביות הרצוי.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.