קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

מאוד ברי להתפורר

מאוד ברי להתפורר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ברי להתפורר, עוגת פירורים, ו תפוח ברי להתפורר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
משמנים ארבעה ראמקינס 6 אונקיה ומעבירים אותם לסדין אפייה מרופדת בנייר כסף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
כדי להפוך את ציפוי, בקערה לשלב את השקדים, שיבולת שועל, סוכר, ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את החמאה, ו, עם האצבעות או מזלג, לשפשף את החמאה לתוך החומרים יבשים עד פירורים גדולים, גס טופס. תניח בצד בזמן שאתה עושה את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
כדי להפוך את המילוי, לשים את פירות יער לתוך מסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את הסוכר ואת קורנפלור למיצים ומקציפים עד חלקה והעמילן מתמוסס. בעדינות לקפל את פירות יער בחזרה לתוך המיצים שלהם, ולחלק את התערובת בין ramekins משומן. מעל כל מנה מלאה ברבע מהתוספות המתפוררות ומניחים על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
עמילןעמילן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
אופים עד מבעבע חם ואת ציפוי זהוב, על 20 דקות. אפשר להתפוררות להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
טעם
9
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA