מאוד ברי להתפורר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ברי להתפורר, עוגת פירורים, ו תפוח ברי להתפורר.
הוראות
משמנים ארבעה ראמקינס 6 אונקיה ומעבירים אותם לסדין אפייה מרופדת בנייר כסף ומניחים בצד.
כדי להפוך את ציפוי, בקערה לשלב את השקדים, שיבולת שועל, סוכר, ותבלינים.
מוסיפים את החמאה, ו, עם האצבעות או מזלג, לשפשף את החמאה לתוך החומרים יבשים עד פירורים גדולים, גס טופס. תניח בצד בזמן שאתה עושה את המילוי.
כדי להפוך את המילוי, לשים את פירות יער לתוך מסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את המיצים.
מוסיפים את הסוכר ואת קורנפלור למיצים ומקציפים עד חלקה והעמילן מתמוסס. בעדינות לקפל את פירות יער בחזרה לתוך המיצים שלהם, ולחלק את התערובת בין ramekins משומן. מעל כל מנה מלאה ברבע מהתוספות המתפוררות ומניחים על תבנית האפייה.
אופים עד מבעבע חם ואת ציפוי זהוב, על 20 דקות. אפשר להתפוררות להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA