קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

מאוד ברי להתפורר

מאוד ברי להתפורר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ברי להתפורר, עוגת פירורים, ו תפוח ברי להתפורר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
משמנים ארבעה ראמקינס 6 אונקיה ומעבירים אותם לסדין אפייה מרופדת בנייר כסף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
כדי להפוך את ציפוי, בקערה לשלב את השקדים, שיבולת שועל, סוכר, ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את החמאה, ו, עם האצבעות או מזלג, לשפשף את החמאה לתוך החומרים יבשים עד פירורים גדולים, גס טופס. תניח בצד בזמן שאתה עושה את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
כדי להפוך את המילוי, לשים את פירות יער לתוך מסננת להגדיר מעל קערה כדי לתפוס את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הסוכר ואת קורנפלור למיצים ומקציפים עד חלקה והעמילן מתמוסס. בעדינות לקפל את פירות יער בחזרה לתוך המיצים שלהם, ולחלק את התערובת בין ramekins משומן. מעל כל מנה מלאה ברבע מהתוספות המתפוררות ומניחים על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
עמילןעמילן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
אופים עד מבעבע חם ואת ציפוי זהוב, על 20 דקות. אפשר להתפוררות להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
טעם
9
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA