מאווי בהשראת חזה הודו רול
גליל חזה הודו בהשראת מאווי לוקח בערך 2 שעות ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. לכו לחנות ואספו אגוזי מקדמיה, חצאי חזה הודו, מרווה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחמניות כרוב בהשראת אגרול, אני אומר לאכול הודו! שום קלויים חזה הודו, ו אני אומר לאכול הודו! שום קלויים חזה הודו.
הוראות
הסר עור משדי ההודו; הניחו בצד. משטחים את חזה ההודו ל-3/8 אינץ'. עובי.
מניחים שדיים זה לצד זה כך שהם חופפים מעט.
שלב 1/2 כוס חמאה, שום ומרווה; משפשפים מעל הודו.
במחבת גדולה ממיסים את יתרת החמאה.
מוסיפים סלרי ובצל; מטגנים עד שהם רכים.
מוסיפים את המרק, האגוזים והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 2 דקות. מערבבים קוביות מלית.
מורחים תערובת מלית מעל הודו עד 1 אינץ'. של קצוות.
להפשיל ג ' לי רול סגנון, מתגלגל טורקיה ממך; לארגן עור מעל של רול. קשרו עם חוט מטבח ב -2 אינץ'. אינטרוולים.
מניחים על רשת בתבנית צלייה גדולה.
שלב מיץ אננס ושמן זית; מניחים בצד.
אופים הודו בחום של 325 מעלות למשך 2-1/4 עד 2-3 / 4 שעות או עד שמדחום קורא 170 מעלות, ומבוסס מדי פעם בתערובת מיץ אננס.
מוציאים בשר לפלטת הגשה ושומרים על חום. לקבלת רוטב, מוסיפים מרק למחבת, מגרדים כדי לשחרר חתיכות חומות.
יוצקים לסיר קטן ומביאים לרתיחה.
שלב עמילן תירס ומיץ אננס עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים בהדרגה לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.