קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות1
ציון בריאות75
מגזין

מאוריציוס רוטי עם רוטב דגים אלה דניס

מאוריציוס רוטי עם רוטב דגים אלה דניס
המתכון מאוריציוס רוטי עם רוטב דגים Ala דניס מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה 1238 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קיש א לה דניס, בהשתתפות Foodie יום שישי: ארוחת ערב עם דניס, ו Roti Jala & Kuah Kacang Ayam (קרפ רשת דייגים עם עוף רוטב סאטיי).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, המלח, החמאה / מרגרינה ומוסיפים את המים החמים עד שהבצק מתרחק מהכפית.אל תעשה את הבצק יבש מדי או רטוב מדי.הסוד לרטי הטוב הוא לעשות את הכסף כמו שצריך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
רוטירוטי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מגלגלים את הבצק לחתיכות בגודל קרפ בערך ומברישים בשמן.מקפלים את roti לתוך ריבוע קטן "חבילות".
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רוטירוטי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מברשת"חבילות" עם שמן שוב.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מגלגלים את roti החוצה שוב לחתיכות בגודל קרפ.שמן שני הצדדים של roti ומטגנים (לא טיגון עמוק) במחבת עד מעט חום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רוטירוטי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים בקערה וחוזרים על התהליך לעיל עם "חבילות" אחרות ומניחים את הקערה בצד.רוטב דגים: בצל מטוגן ושום עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיף את העגבניות ואת המיץ שלהם ואת הפחית של mackeral וזה מיץ.מבשלים עד מבושל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
7
מגישים רוטי שטוח על צלחת ולאחר מכן להפיץ את רוטב הדגים באמצע roti.האדם אז מגלגל roti שלו ונהנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רוטירוטי

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner
להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner
באופן ארומטי, היין הזה מוביל עם קצה הדר מלוח עם גווני אדמה שיש להם רמזים אקזוטיים של תבלינים צפון אפריקאים. משם יש עומק של יסמין פירות טרופיים מונע הדר יפה, מזכיר לסחוט טריז סיד על הפרי של פפאיה חצי לחתוך. אתה לא יכול להסתיר את רכיב האשכוליות הבשלות שאי פעם קיים שאנחנו מכנים לעתים קרובות להשפריץ...סודה אשכולית הידועה לשמצה. זה יין סופר מעניין. יש לו איזון הרמוני של בשלות אבל טון של מרץ ואנרגיה על החיך. בסיס של פירות הדר מלוחים, ג ' ינג ' ר ופלפל לבן מתערבבים עם אשכוליות שמובילות לגימור מתובל ספוג במינרליות. יין זה נוגע בשני צידי הספקטרום של גרונר, בהיר, טרי ותוסס יחד עם מרקם ומלא המראים מה הופך את היינות הלבנים של עמק עדנה לייחודיים.