מאוריציוס רוטי עם רוטב דגים אלה דניס
המתכון מאוריציוס רוטי עם רוטב דגים Ala דניס מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה 1238 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, מלח, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קיש א לה דניס, בהשתתפות Foodie יום שישי: ארוחת ערב עם דניס, ו Roti Jala & Kuah Kacang Ayam (קרפ רשת דייגים עם עוף רוטב סאטיי).
הוראות
מערבבים את הקמח, המלח, החמאה / מרגרינה ומוסיפים את המים החמים עד שהבצק מתרחק מהכפית.אל תעשה את הבצק יבש מדי או רטוב מדי.הסוד לרטי הטוב הוא לעשות את הכסף כמו שצריך.
מגלגלים את הבצק לחתיכות בגודל קרפ בערך ומברישים בשמן.מקפלים את roti לתוך ריבוע קטן "חבילות".
מברשת"חבילות" עם שמן שוב.
מגלגלים את roti החוצה שוב לחתיכות בגודל קרפ.שמן שני הצדדים של roti ומטגנים (לא טיגון עמוק) במחבת עד מעט חום.
מניחים בקערה וחוזרים על התהליך לעיל עם "חבילות" אחרות ומניחים את הקערה בצד.רוטב דגים: בצל מטוגן ושום עד להשחמה.
מוסיף את העגבניות ואת המיץ שלהם ואת הפחית של mackeral וזה מיץ.מבשלים עד מבושל לפי הטעם.
מגישים רוטי שטוח על צלחת ולאחר מכן להפיץ את רוטב הדגים באמצע roti.האדם אז מגלגל roti שלו ונהנה.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
![להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner]()
להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner
באופן ארומטי, היין הזה מוביל עם קצה הדר מלוח עם גווני אדמה שיש להם רמזים אקזוטיים של תבלינים צפון אפריקאים. משם יש עומק של יסמין פירות טרופיים מונע הדר יפה, מזכיר לסחוט טריז סיד על הפרי של פפאיה חצי לחתוך. אתה לא יכול להסתיר את רכיב האשכוליות הבשלות שאי פעם קיים שאנחנו מכנים לעתים קרובות להשפריץ...סודה אשכולית הידועה לשמצה. זה יין סופר מעניין. יש לו איזון הרמוני של בשלות אבל טון של מרץ ואנרגיה על החיך. בסיס של פירות הדר מלוחים, ג ' ינג ' ר ופלפל לבן מתערבבים עם אשכוליות שמובילות לגימור מתובל ספוג במינרליות. יין זה נוגע בשני צידי הספקטרום של גרונר, בהיר, טרי ותוסס יחד עם מרקם ומלא המראים מה הופך את היינות הלבנים של עמק עדנה לייחודיים.