מאי אגרוף מוט
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. נסו מאי אגרוף מוט, סיר בסיסי של פול, ו שייק תות הקוטב הצפוני (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: חותך עוגיות בצורת פרח קטן
מסדרים שכבה כפולה של אפרסקים, תותים שלמים ועלי נענע בתחתית מחבת.
הוסף מספיק מיץ אננס כדי לכסות את הפרי. להקפיא לפחות 2 שעות, או עד סט.
בקערת פונץ ' גדולה, לשלב מיץ אננס שנותר, תרכיז מיץ תפוזים, תותים פרוסים, נקטר אפרסק, וסודה לימון ליים. מערבבים לערבב ביסודיות.
עם חותך עוגיות פרח קטן, לגזור פרחים מלונים.
בפונץ ' יחד עם החמוציות הקפואות.
כדי לשרת, להסיר מחבת bundt מן המקפיא ולהפוך מעל מרכז קערת האגרוף. מצקת למשקפיים.
למבוגרים, אגרוף העליון עם יין מבעבע.
טיפ: אם עובש הקרח לא unmold, לטבול את מחבת bundt באמבט מים חמים במשך 1 עד 2 שניות.