מאכלי ים מלאי גאמבו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הקראולית הזאת. אם יש לכם קורנית, פגזים של שרימפס, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-50 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. נסו מלאי פירות ים, מאכלי ים תוצרת בית, ו פירות ים גאמבו (מתכונים דומים).
הוראות
אופים קליפות שרימפס ב 375 מעלות F (195 מעלות C) עד מיובש ומתחיל חום על הקצוות.
בסיר 8 ליטר, לשלב מים, גזר, בצל, סלרי, עלי מפרץ, שום, פטרוזיליה, שיני, פלפל, בזיליקום, טימין וקליפות שרימפס. מביאים לאט לרתיחה.
להפחית את החום, ומבשלים 5 עד 7 שעות. החלף מים לפי הצורך, 2 או 3 פעמים, על ידי שפיכת יותר מים לתוך החלק הפנימי של הסיר.
הסר מלאי מחום, ומתח. לחץ על כל הנוזל מן פגזים וירקות, ואז להשליך אותם. להחזיר נוזל לחום, ולצמצם ל 2 עד 3 ליטרים, או לטעום.