קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

מאכלי ים מלאי גאמבו

מאכלי ים מלאי גאמבו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הקראולית הזאת. אם יש לכם קורנית, פגזים של שרימפס, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-50 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזאת מעולה. נסו מלאי פירות ים, מאכלי ים תוצרת בית, ו פירות ים גאמבו (מתכונים דומים).

הוראות

1
אופים קליפות שרימפס ב 375 מעלות F (195 מעלות C) עד מיובש ומתחיל חום על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר 8 ליטר, לשלב מים, גזר, בצל, סלרי, עלי מפרץ, שום, פטרוזיליה, שיני, פלפל, בזיליקום, טימין וקליפות שרימפס. מביאים לאט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להפחית את החום, ומבשלים 5 עד 7 שעות. החלף מים לפי הצורך, 2 או 3 פעמים, על ידי שפיכת יותר מים לתוך החלק הפנימי של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר מלאי מחום, ומתח. לחץ על כל הנוזל מן פגזים וירקות, ואז להשליך אותם. להחזיר נוזל לחום, ולצמצם ל 2 עד 3 ליטרים, או לטעום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
של צהוב חיוור מאוד אלגנטי זה Albariño יש אף טרי ותוסס המזכיר פירות טרופיים עם הדרים עדינים ופרחים הערות. בפה, יש גוף עגול וטרי עם שילוב של תמיסת מלח ומינרלים המספקים מושג בולט של טרואר.