מאכלי ים מעורבים גריל עם רוטב פלפל אדום
מאכלי ים מעורבים גריל עם רוטב פלפל אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן בישול, צדפות ים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: גריל פירות ים מעורב עם רוטב פפריקה לימון, קבב גריל מעורב עם רוטב ברביקיו גויאבה, ו גריל מעורב עם רוטב בורבון מתוק ומתובל.
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, מחית את הפלפלים האדומים ואת השום עם חומץ, פטרוזיליה, סוכר, 3 כפות שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור.
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. להשחיל את השרימפס על ארבעה שיפודים ואת הצדפות על ארבעה שיפודים. ציפוי פירות הים עם 2 כפיות שמן ומפזרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור. מעיל את הסלמון עם הנותרים 1 כפית שמן ומפזרים 1/8 כפית של פלפל שחור ואת הנותרים 1/4 כפית מלח.
גריל או לצלות את הדגים, פונה פעם אחת, עד שזה עתה נעשה, על 2 עד 3 דקות בצד עבור שרימפס, 3 עד 4 דקות בצד עבור הצדפות, ו 3 עד 4 דקות בצד עבור פילה סלמון בעובי 1 אינץ ' (הדג עדיין צריך להיות שקוף במרכז).
מגישים עם רוטב פלפל אדום.
חלופות דגים: אל תהסס להשתמש רק אחד או שניים סוגים של דגים פירות ים המפורטים. דגים בגריל אחרים זה יהיה נחמד עם רוטב פלפל אדום כוללים הליבוט, דג חרב, טונה, או mahimahi.
המלצת יין: יין בעל גוף מלא, רחב ידיים כמו שרדונה מקליפורניה הוא אידיאלי עם שרימפס בשרי, טעים, צדפות וסלמון. עבור פלפלים אדומים קלויים ושום, עדיף לבחור אחד זה לא oaky.