מאפה בראנץ ' באביב קדימה
לאפות בראנץ ' באביב הפוך מראש עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 234 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך מרגרינה, שמיר עשב, רצועות פלפל קלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: אפיית בראנץ ' באביב קדימה, כוסות בראנץ ' מוכנות מראש, ו תבשיל בראנץ ' קלדוניאני (איפור מראש).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. להמיס מרגרינה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים כרישה ואספרגוס חתיכות; לבשל ומערבבים 5 עד 6 דקות או עד פריך במכרז.
מוסיפים תפוחי אדמה, רצועות פלפל קלויות, מלח ושמיר; מערבבים קלות. כפית באופן שווה לתבנית אפייה מרוססת.
מקציפים ביצים בקערה בינונית.
הוסף חצי וחצי; לנצח היטב.
מוסיפים חצי מהגבינה; מערבבים היטב.
יוצקים מעל תערובת ירקות בתבנית אפייה.
מפזרים עם מחצית הנותרים של גבינה. מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
אופים, מכוסה, 45 דקות. לחשוף; אופים נוספים 20 עד 25 דקות או עד המרכז מוגדר.
חותכים לריבועים. אם תרצה, מקשטים עם רצועות פלפל אדום.