לאפות בראנץ ' באביב הפוך מראש עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 234 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך מרגרינה, שמיר עשב, רצועות פלפל קלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: אפיית בראנץ ' באביב קדימה, כוסות בראנץ ' מוכנות מראש, ו תבשיל בראנץ ' קלדוניאני (איפור מראש).
הוראות
1
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. להמיס מרגרינה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מרגרינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
מחבת
2
מוסיפים כרישה ואספרגוס חתיכות; לבשל ומערבבים 5 עד 6 דקות או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
כרישה
3
מוסיפים תפוחי אדמה, רצועות פלפל קלויות, מלח ושמיר; מערבבים קלות. כפית באופן שווה לתבנית אפייה מרוססת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
פלפל
שמיר
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מקציפים ביצים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
הוסף חצי וחצי; לנצח היטב.
6
מוסיפים חצי מהגבינה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
7
יוצקים מעל תערובת ירקות בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מפזרים עם מחצית הנותרים של גבינה. מכסים בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
9
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
אופים, מכוסה, 45 דקות. לחשוף; אופים נוספים 20 עד 25 דקות או עד המרכז מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
בואו לעמוד 10 דקות.
12
חותכים לריבועים. אם תרצה, מקשטים עם רצועות פלפל אדום.