מאפה דובדבנים טרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סנדלר דובדבן טרי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 451 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, בצק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: סנדלר דובדבנים טרי עם גלידת Vanillan, סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, ו סורבה שוקולד-דובדבן מתוק מריר עם קומפוט דובדבן טרי.
הוראות
חותכים את הבצק לרצועות 8 (9 x 1 אינץ'). מסדרים רצועות בצק בעיצוב סריג על תבנית אפייה המצופה בריסוס בישול.
מברשת בצק עם ביצה לבן, ומפזרים באופן שווה עם 1 כף סוכר.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב על מחבת, על מתלה תיל, 10 דקות. בזהירות להרים את הקרום באמצעות 2 מריות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים דובדבנים, 1 כוס סוכר, טפיוקה, מיץ ומלח.
בואו לעמוד 15 דקות. כפית את תערובת הדובדבן לתוך צלחת אפייה 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם חמאה.
אופים ב 375 במשך 40 דקות או עד חם תוסס.
מניחים את הקרום על גבי תערובת דובדבן.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.