מאפה האפרסקים של ב. סמית
מאפה האפרסקים של ב. סמית ' עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 173 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וניל, מיץ לימון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק"), ו מאפה אפרסקים II.
הוראות
תנור חום עד 191°. גריז 8 אינץ ' מרובע (2-quart) צלחת אפייה זכוכית. בסיר 4 ליטר, מערבבים אפרסקים, סוכר חום, קורנפלור, מיץ לימון, קינמון ואגוז מוסקט.
מערבבים בעדינות ומבשלים על אש נמוכה על 10 דקות או עד אפרסקים הם רק רך סירופ התעבה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק ו 3 כפות סוכר מגורען. באמצעות שני סכינים או בלנדר מאפה, לחתוך בחמאה עד התערובת נראית כמו פירורים גסים.
מוסיפים חלב ווניל, ומתמזגים במהירות עם מרית.
זרוק כף גדוש תערובת ביסקוויט על גבי אפרסקים, מכסה אותם לחלוטין.
אופים 25 עד 35 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.