מאפה האפרסקים שלי.
מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם חמאה, אפרסקים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: מאפה האפרסקים שלי., סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, ו מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק").
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את החמאה לתוך צלחת אפייה 8x8 אינץ', ומניחים לתוך התנור עד מומס. מערבבים את הסוכר, אגוז מוסקט, וקמח עצמי עולה יחד בקערת ערבוב. מערבבים בחלב עד שלא יישארו גושים.
יוצקים את הבלילה על החמאה המומסת בתבנית האפייה. אל תערבבי. כפית אפרסקים פרוסים מעל; בעדינות לשפוך את המיץ.
חזור לתנור ואפה עד שהבלילה תידלק והסנדלר יעלה קצת, 35 עד 45 דקות.