גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קינמון טחון, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. נסו סנדלר אוכמניות של אבא, פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, ו מאפה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חמאה קלה 9 על 9 אינץ ' תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את התפוחים, סוכרים, קמח, קינמון, וניל, מלח, אגוז מוסקט ולימון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מוסיפים את כל החומרים לציפוי לקערה בינונית ומשלבים היטב עם כף עץ, כדי ליצור בלילה. Dollop את הבלילה במקומות שונים על גבי תערובת התפוח. הבלילה תתפשט כפי שהוא אופה.
שים את הסנדלר בתנור ואופים עד שהתפוחים רכים והקרום צבעוני, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוציאים מהתנור ומגישים עם קצפת זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוסיפים את השמנת והסוכר לקערה בינונית. באמצעות מערבל חשמלי יד, להכות את הקרם עד פסגות נוקשות טופס, על 2 עד 3 דקות. מקפלים בג ' ינג ' ר. לכסות ולהירגע עד 4 שעות לפני ההגשה.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Brundlmayer Steinmassl ריזלינג עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.