מאפה חמאתי קשקשי
צריך מתאבן צמחוני? מאפה חמאתי עשוי להיות מתכון מדהים לנסות. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קמח, מים קרים כקרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. וזה די גרוע. נסו ביסקוויטים חמאתיים מתקלפים, מאפה עוגות קשקשי, ו טארט תות עם בצק קשקשי (מתכונים דומים).
הוראות
קמח דופק ומלח במעבד מזון 3 או 4 פעמים או עד בשילוב.
מוסיפים חמאה, ואת הדופק 5 או 6 פעמים או עד התערובת דומה ארוחה גסה. עם ריצת המעבד, מוסיפים בהדרגה 1/4 כוס מים קרים כקרח, ומעבדים רק עד שהבצק יוצר כדור ומתרחק מצדי הקערה, מוסיפים עד 1/4 כוס יותר מים קרים כקרח במידת הצורך.
בעדינות ליצור בצק לדיסק שטוח; לעטוף בניילון נצמד, וצינה 1 שעה עד 2 ימים.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ '(בערך בעובי 1/8 אינץ') על משטח מקומח קלות. התאמה לתוך מחבת עגולה משומנת בעדינות 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת, הקשה על הבצק על החלק התחתון ועל הצדדים לתוך קצוות מחורצים.
בצק עם נייר קלף, וממלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות.
הסר משקולות ונייר קלף, ואופים 15 עד 20 דקות נוספות או עד לתחתית הוא זהוב.
העברה למתלה תיל. מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).