מאפה לחם תירס נקניק
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם חלב, בצל, גבינת צ'דר חדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צ'ילי לחם תירס לאפות, עוף Suiza Cornbread אופים, ו מאפה לחם תירס ג'ו מרושל # Manwich.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). גריז מחבת 10 אינץ ' ovenproof.
במחבת בינונית, חום את הנקניק והבצל; לנקז היטב.
בקערה גדולה, לשלב ביצים, תערובת קמח תירס, תירס, שמנת חמוצה, חלב ושמן.
יוצקים חצי תערובת קמח תירס לתוך המחבת המשומנת, ומפזרים תערובת נקניק וגבינה.
יוצקים הבלילה שנותרה מעל.
אופים במשך 30 עד 40 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.