מאפה לעוגות ועוגות
מאפה לפשטידות ועוגות עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו קמח זהב, מלח, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו בצק עלים ארוחת בוקר ביצים טארטים, בצק עלים ועוגיות עגבניות, ו בצק עלים ועוגיות עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח בקערה בינונית.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך). לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף שטוח עגול של בצק לעטוף פלסטיק לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
רול מאפה, באמצעות סיכה מתגלגל מקורנת, לתוך מעגל 2 אינץ 'גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית, או 3 אינץ' גדול יותר 10 או 11 אינץ ' מחבת טארט. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על החלק התחתון בצד ולהיות זהיר לא למתוח מאפה, אשר יגרום לו להתכווץ כאשר אפוי. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך. המשך עם כיוונים במתכון עוגה.
מערבבים קמח ומלח בקערה בינונית.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך). לאסוף מאפה לכדור. צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. לעטוף שטוח עגול של בצק לעטוף פלסטיק לקרר כ 45 דקות או עד הבצק הוא מוצק וקר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
רול מאפה, באמצעות מערוך מקומח, לתוך מעגל 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. עבור עוגה, לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן השפה של צלחת עוגה. מקפלים ומגלגלים מאפה תחת, אפילו עם צלחת; חליל לפי הצורך. עבור טארט, לקצץ תלוי קצה מאפה אפילו עם החלק העליון של מחבת טארט. זין תחתון בצד של מאפה ביסודיות עם מזלג.
אופים 8 עד 10 דקות או עד חום בהיר; מגניב על מתלה חוט.
מערבבים 2 כוסות קמח 1 כפית מלח בקערה בינונית.
חותכים 2/3 כוס בתוספת 2 כפות קיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים 4 עד 6 כפות מים קרים, 1 כף בכל פעם, זורק עם מזלג עד כל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך). לאסוף מאפה לכדור. מחלקים לשניים וצורה לתוך 2 סיבובים שטוח על משטח מקומח קלות. עטיפת בצק שטוחה מעוטפת בניילון נצמד ושומרת בקירור כ-45 דקות או עד שהבצק מוצק וקריר, אך גמיש. זה מאפשר קיצור להיות מעט המשרד, אשר מסייע להפוך את המאפה אפוי יותר קשקשי. אם בקירור ארוך יותר, לתת מאפה לרכך מעט לפני גלגול.
לגלגל סיבוב אחד על משטח מקומח קלות, באמצעות מערוך מקומח, לתוך מעגל 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות; מניחים בצלחת עוגה. להתפתח ולהקל לתוך צלחת, לחיצה בחוזקה על התחתונה בצד. כפית הרצוי מילוי לתוך צלחת עוגה מאפה מצופה.
מגלגלים סיבוב נוסף של מאפה. מקפלים לתוך רביעייה וחותכים חריצים כך קיטור יכול לברוח. פתח למעלה מאפה מעל מילוי; לקצץ תלוי קצה 1 אינץ ' מ שולי הצלחת. מקפלים ומתגלגלים בקצה העליון מתחת לקצה התחתון, לחיצה על שפת חותם; חליל לפי הצורך. המשך לפי ההוראות במתכון עוגה או טארט.