מאפה עוף ברוסקטה
מאפה עוף ברוסקטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך עגבניות משומר, גבינת מוצרלה, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו מאפה עוף ברוסקטה, מאפה עוף ברוסקטה, ו מאפה ברוסקטה לסכל-Pack עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). ריססו צלחת אפיית זכוכית בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
זרוק את העוף בקוביות עם המלח בקערה גדולה.
מניחים את העוף בשכבה לתחתית תבנית האפייה. מערבבים יחד עגבניות, מים, שום, ומילוי לערבב בקערה גדולה; להפריש כדי לרכך.
מפזרים את הגבינה על גבי העוף, ואז מפזרים את התיבול האיטלקי.
מורחים את תערובת הריכוך מלית על גבי.
אופים חשוף עד קוביות העוף הפכו לבן והם כבר לא ורוד במרכז, כ -30 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Kianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
![Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione]()
Tenuta di Arceno Strada al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 היה בציר חם מושלם-לא חם מדי, בדיוק כמו שצריך. האף מיד משחרר גוונים של יערה וריבת תות, גימור עם טון צמחים של רוזמרין וברוש. על החיך, כוחו של היין הזה מרשים. יש פיצוץ של טעמים, כל ממוסגר בחוזקה על ידי חומצות בהירות מוצקות. הטעמים נשלטים על ידי חמוציות טארט ופטל, נותן דרך לגווני אוכמניות שופעים חמקמקים. הגימור נשלט על ידי שעועית וניל עם פלפל שחור משתהה קליפת תפוז. זוהי שנה מרגשת עבור Sangiovese ויש לו את הפוטנציאל לגיל 15-20 שנים.