מאפה פסטה מקסיקני
המתכון פסטה מקסיקנית לאפות יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה עד 161 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 2529 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו תערובת גבינה מקסיקנית, אל-אן-צ'אנקי סלסה ישנה, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו מאפה פסטה מקסיקני, מאפה פסטה מקסיקני, ו פסטה מקסיקנית מאפה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז 4 ליטר תבשיל.
לבשל בשר ב מחבת nonstick 10 אינץ ' על חום בינוני 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז.
לבשל ולנקז פסטה בתנור הולנדי 4 ליטר לפי הוראות החבילה. החזירו את הפסטה לתנור ההולנדי. מערבבים בבשר, תירס, סלסה ושעועית. כפית חצי מתערובת הפסטה לתוך תבשיל.
מפזרים 2/3 כוס הגבינה. כפית נשארת תערובת פסטה לתוך תבשיל.
מניחים פרוסות עגבניות על גבי.
מכסים ואופים 35 עד 40 דקות או עד חם וגבינה נמס.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.