קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מאפה פריך קצר מתוק בסגנון הישן

מאפה פריך קצר מתוק בסגנון הישן
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חלב להתיז, קמח, טווח חופשי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: מאפה פריך קצר מתוק בסגנון הישן, מאפה Shortcrust המתוק של שאנון בנט, ו אליס מדריך מתוקה Shortcrust מאפה.

הוראות

1
לנפות את הקמח מגובה על משטח עבודה נקי לנפות את הסוכר הדובדבן מעל. באמצעות הידיים שלך, לעבוד את קוביות חמאה לתוך הקמח והסוכר על ידי שפשוף האגודלים שלך נגד האצבעות שלך עד שאתה בסופו של דבר עם תערובת בסדר, מתפורר. זוהי הנקודה שבה אתה יכול ספייק את התערובת עם טעמים מעניינים, כך לערבב את גרידת הלימון שלך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
2
מוסיפים את הביצים והחלב לתערובת ועובדים אותו בעדינות עד שיש לך כדור בצק. קמח אותו בקלילות. אל תעבדו על הבצק יותר מדי בשלב זה או שהוא יהפוך אלסטי ולעיסי, לא מתפורר וקצר. קמח משטח העבודה שלך ומניח את הבצק על גבי. לטפוח אותו לתוך עגול שטוח, קמח אותו בקלילות, לעטוף אותו בניילון נצמד ולשים אותו למקרר לנוח לפחות חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק