מאפה רב שכבתי מלא אגוז מזרח תיכוני (בקלאווה)
מאפה רב שכבתי מלא אגוז מזרח תיכוני (בקלאווה) הוא מאפה טבעוני קינוח. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך מים, קינמון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לימונדה מזרח תיכונית, פיצה מזרח תיכונית, ו המבורגרים מהמזרח התיכון.
הוראות
כדי להפוך את הסירופ: מערבבים את הסוכר, מים, מיץ לימון, ואם שימוש, סירופ תירס, מקלות קינמון, ו/או ציפורן על חום נמוך עד הסוכר מתמוסס, כ 5 דקות. להפסיק ערבוב, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד התערובת היא מעט מתקתק, על 5 דקות (זה ירשום 225 מעלות על מדחום ממתקים). זרוק את מקלות הקינמון וציפורן שלמה.
מערבבים את כל חומרי המילוי.
מחממים את התנור ל 350 מעלות. משמנים תבנית אפייה בגודל 12 על 9 אינץ 'או 13 על 9 אינץ' או מחבת ג 'לי בגודל 15 על 10 אינץ'.
מניחים גיליון של פילו במחבת מוכן מברשת קלות עם חמאה. חזור עם 7 גיליונות נוספים.
מורחים עם חצי מהמילוי. למעלה עם 8 גיליונות נוספים, צחצוח כל אחד עם חמאה. השתמש בכל סדינים קרועים בשכבה האמצעית.
מורחים עם תערובת האגוזים הנותרת ומסתיימים בשכבה העליונה של 8 גיליונות, וממשיכים לצחצח כל אחד עם חמאה. חתוך כל קצוות תלויים.
באמצעות סכין חדה, לחתוך 6 רצועות אורך שווה (כ 1 3/4 אינץ ' רחב) דרך השכבה העליונה של מאפה. הפוך 1 1/2 אינץ ' רחב חתכים אלכסוניים על פני הרצועות כדי ליצור צורות יהלום.
ממש לפני האפייה, מפזרים קלות את החלק העליון של המאפה עם מים קרים. זה מעכב את הבצק מסלסול.
אופים במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 300 מעלות ואופים עד חום זהוב, על 15 דקות נוספות.
תחתוך דרך הקווים המנוקדים.
טפטוף סירופ מקורר לאט על בקלאווה חם ולתת מגניב לפחות 4 שעות. לכסות ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע. אם בקלאווה מתייבש תוך כדי מאוחסן, טפטוף עם סירופ חם קצת יותר.
במקום להבריש כל שכבה של פילו עם חמאה, לחתוך את בקלאווה unbaked ליהלומים כל הדרך, לטפטף עם 1 כוס שמן צמחי, ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני האפייה.
באמצעות השקדים וההל במילוי: להשמיט את מיץ לימון וקינמון מהסירופ ולהוסיף 1/4 כוס מי ורדים או 1 כף מי פריחת תפוזים לאחר שהוא התקרר.
עבור המילוי, להשתמש 2 כוסות שקדים blanched, 2 כוסות פיסטוקים ללא מלח, 1/4 כוס סוכר, 1 כפית הל טחון, ו 1 כפית קינמון טחון. למחוץ 1/4 חוטי זעפרן כפית ולתת תלול 3 כפות של חמאה מומסת במשך 15 דקות ולהשתמש כדי לצחצח את הגיליון העליון של פילו.
עולם הקינוחים היהודיים, מאת גיל מרקס