קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות4
מגזין

מאפה רב שכבתי מלא אגוז מזרח תיכוני (בקלאווה)

מאפה רב שכבתי מלא אגוז מזרח תיכוני (בקלאווה)
מאפה רב שכבתי מלא אגוז מזרח תיכוני (בקלאווה) הוא מאפה טבעוני קינוח. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך מים, קינמון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לימונדה מזרח תיכונית, פיצה מזרח תיכונית, ו המבורגרים מהמזרח התיכון.

הוראות

1
כדי להפוך את הסירופ: מערבבים את הסוכר, מים, מיץ לימון, ואם שימוש, סירופ תירס, מקלות קינמון, ו/או ציפורן על חום נמוך עד הסוכר מתמוסס, כ 5 דקות. להפסיק ערבוב, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד התערובת היא מעט מתקתק, על 5 דקות (זה ירשום 225 מעלות על מדחום ממתקים). זרוק את מקלות הקינמון וציפורן שלמה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2
בואו מגניב.
1
מערבבים את כל חומרי המילוי.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות. משמנים תבנית אפייה בגודל 12 על 9 אינץ 'או 13 על 9 אינץ' או מחבת ג 'לי בגודל 15 על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מניחים גיליון של פילו במחבת מוכן מברשת קלות עם חמאה. חזור עם 7 גיליונות נוספים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים עם חצי מהמילוי. למעלה עם 8 גיליונות נוספים, צחצוח כל אחד עם חמאה. השתמש בכל סדינים קרועים בשכבה האמצעית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מורחים עם תערובת האגוזים הנותרת ומסתיימים בשכבה העליונה של 8 גיליונות, וממשיכים לצחצח כל אחד עם חמאה. חתוך כל קצוות תלויים.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
באמצעות סכין חדה, לחתוך 6 רצועות אורך שווה (כ 1 3/4 אינץ ' רחב) דרך השכבה העליונה של מאפה. הפוך 1 1/2 אינץ ' רחב חתכים אלכסוניים על פני הרצועות כדי ליצור צורות יהלום.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
ממש לפני האפייה, מפזרים קלות את החלק העליון של המאפה עם מים קרים. זה מעכב את הבצק מסלסול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8
אופים במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 300 מעלות ואופים עד חום זהוב, על 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
תחתוך דרך הקווים המנוקדים.
10
טפטוף סירופ מקורר לאט על בקלאווה חם ולתת מגניב לפחות 4 שעות. לכסות ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע. אם בקלאווה מתייבש תוך כדי מאוחסן, טפטוף עם סירופ חם קצת יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
11
וריאציות
12
במקום להבריש כל שכבה של פילו עם חמאה, לחתוך את בקלאווה unbaked ליהלומים כל הדרך, לטפטף עם 1 כוס שמן צמחי, ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1
באמצעות השקדים וההל במילוי: להשמיט את מיץ לימון וקינמון מהסירופ ולהוסיף 1/4 כוס מי ורדים או 1 כף מי פריחת תפוזים לאחר שהוא התקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מי ורדיםמי ורדים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
נייר אורזנייר אורז
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1
עבור המילוי, להשתמש 2 כוסות שקדים blanched, 2 כוסות פיסטוקים ללא מלח, 1/4 כוס סוכר, 1 כפית הל טחון, ו 1 כפית קינמון טחון. למחוץ 1/4 חוטי זעפרן כפית ולתת תלול 3 כפות של חמאה מומסת במשך 15 דקות ולהשתמש כדי לצחצח את הגיליון העליון של פילו.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים לא מלוחיםפיסטוקים לא מלוחים
שקדים Blanchedשקדים Blanched
אבקת הלאבקת הל
קינמון טחוןקינמון טחון
זעפרןזעפרן
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2
עולם הקינוחים היהודיים, מאת גיל מרקס
3
Simon & Schuster