מאפה רב שכבתי מלא אגוז מזרח תיכוני (בקלאווה) הוא מאפה טבעוני קינוח. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך מים, קינמון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לימונדה מזרח תיכונית, פיצה מזרח תיכונית, ו המבורגרים מהמזרח התיכון.
הוראות
1
כדי להפוך את הסירופ: מערבבים את הסוכר, מים, מיץ לימון, ואם שימוש, סירופ תירס, מקלות קינמון, ו/או ציפורן על חום נמוך עד הסוכר מתמוסס, כ 5 דקות. להפסיק ערבוב, להגדיל את החום בינוני, ומבשלים עד התערובת היא מעט מתקתק, על 5 דקות (זה ירשום 225 מעלות על מדחום ממתקים). זרוק את מקלות הקינמון וציפורן שלמה.
מניחים גיליון של פילו במחבת מוכן מברשת קלות עם חמאה. חזור עם 7 גיליונות נוספים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מורחים עם חצי מהמילוי. למעלה עם 8 גיליונות נוספים, צחצוח כל אחד עם חמאה. השתמש בכל סדינים קרועים בשכבה האמצעית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מורחים עם תערובת האגוזים הנותרת ומסתיימים בשכבה העליונה של 8 גיליונות, וממשיכים לצחצח כל אחד עם חמאה. חתוך כל קצוות תלויים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
באמצעות סכין חדה, לחתוך 6 רצועות אורך שווה (כ 1 3/4 אינץ ' רחב) דרך השכבה העליונה של מאפה. הפוך 1 1/2 אינץ ' רחב חתכים אלכסוניים על פני הרצועות כדי ליצור צורות יהלום.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
7
ממש לפני האפייה, מפזרים קלות את החלק העליון של המאפה עם מים קרים. זה מעכב את הבצק מסלסול.
אופים במשך 20 דקות. להפחית את החום ל 300 מעלות ואופים עד חום זהוב, על 15 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
9
תחתוך דרך הקווים המנוקדים.
10
טפטוף סירופ מקורר לאט על בקלאווה חם ולתת מגניב לפחות 4 שעות. לכסות ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע. אם בקלאווה מתייבש תוך כדי מאוחסן, טפטוף עם סירופ חם קצת יותר.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
11
וריאציות
12
במקום להבריש כל שכבה של פילו עם חמאה, לחתוך את בקלאווה unbaked ליהלומים כל הדרך, לטפטף עם 1 כוס שמן צמחי, ולתת לעמוד במשך 10 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גרוטאות טריות
1
באמצעות השקדים וההל במילוי: להשמיט את מיץ לימון וקינמון מהסירופ ולהוסיף 1/4 כוס מי ורדים או 1 כף מי פריחת תפוזים לאחר שהוא התקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מי ורדים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
3 תותים קפואים ללא סוכר
1
עבור המילוי, להשתמש 2 כוסות שקדים blanched, 2 כוסות פיסטוקים ללא מלח, 1/4 כוס סוכר, 1 כפית הל טחון, ו 1 כפית קינמון טחון. למחוץ 1/4 חוטי זעפרן כפית ולתת תלול 3 כפות של חמאה מומסת במשך 15 דקות ולהשתמש כדי לצחצח את הגיליון העליון של פילו.