מאפו דופו (טופו) עם רמפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מאפו Dofu (טופו) עם רמפות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 464 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, בצל ירוק, כדי טופו משי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מאפו טופו (מאבו דופו), מאפו דופו אמיתי, ו קל סצ'ואן מאפו טופו / טופו חריף.
הוראות
מחממים חצי גרגירי פלפל סצ ' ואן בווק גדול מעל חום גבוה עד לעישון קל.
העברה למכתש ועלי. להלום עד הקרקע דק ולהניח בצד.
להוסיף פלפל סצ ' ואן הנותרים ושמן צמחי לווק.
חום מעל חום בינוני גבוה עד לרחוש קלות, על 1 1/2 דקות. להרים גרגירי פלפל עם רשת תיל רחפן ולהשליך, משאיר שמן במחבת.
מערבבים עמילן תירס ומים קרים בקערה קטנה ומערבבים עם מזלג עד הומוגנית. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מעל חום גבוה ולהוסיף טופו. לבשל במשך 1 דקה.
מסננים במסננת, נזהרים לא לשבור את הטופו.
מחממים שמן בווק על חום גבוה עד לעישון.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, ערבוב כל הזמן במשך 1 דקה.
להוסיף כבש לבן לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ומבשלים עד ריחני, על 15 שניות.
מוסיפים ממרח שעועית צ ' ילי, יין, רוטב סויה ומניות עוף ומביאים לרתיחה.
יוצקים תערובת עמילן תירס ומבשלים במשך 30 שניות עד מעובה.
להוסיף טופו בזהירות לקפל, להיזהר לא לשבור אותו יותר מדי. מערבבים בשמן צ ' ילי וחצי של כבש ירוק ומבשלים במשך 30 שניות יותר.
מעבירים מיד לקערת הגשה ומפזרים עלי כבש הנותרים ופלפל סצ ' ואן קלוי.