מאפי פאי תפוחים
צריך קרום צמחוני? מאפי פאי תפוחים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת סוכר חום, קינמון הקרקע, חומץ סיידר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 8%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: מאפים תפוחים תפוחים, מאפי חמוציות תפוחים, ו מאפי וופל תפוחים מקורמלים.
הוראות
בקערה גדולה משלבים קמח ומלח.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מפזרים חומץ. מוסיפים חלב בהדרגה, זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור. מכסים ומכניסים למקרר למשך 20 דקות או עד שקל לטפל בהם.
בינתיים, בקערה אחרת, שלבו את הסוכר החום, הקמח והקינמון.
חותכים פנימה 2 כפות חמאה עד לקבלת פירורים; מניחים בצד. ממיסים את החמאה הנותרת.
חותכים תפוחים ל-1/2 אינץ'. טבעות.
מעצבים בצק לשש עשרה 11/2 אינץ'. כדורים; להתגלגל לתוך 5-ב. מעגלים.
מברישים עם 2 כפות חמאה מומסת.
הניחו טבעת תפוח אחת במרכז כל עיגול. למעלה כל אחד עם 2 כפיות תערובת סוכר חום. מקפלים קצוות של בצק על טבעות תפוחים, משאירים מרכזים חשופים; קצוות קצוות.
מברישים בצק עם יתרת החמאה המומסת; מפזרים סוכר.
מקום 1 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה ותפוחים רכים.