מאפי קינמון
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מאפים טוויסט קינמון, מאפי ארוחת בוקר אגוזי לוז קינמון, ו מאפי טלה קטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, היכו יחד גבינת שמנת, 1/4 כוס סוכר וחלמון ביצה.
בקערה קטנה ורדודה, מערבבים 3/4 כוס סוכר וקינמון.
מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם עם תערובת גבינת שמנת.
רול לחם פרוסות ג ' לי רול אופנה, לטבול לתוך חמאה מומסת.
מניחים כל חתיכת לחם בתערובת הסוכר, ואת המעיל באופן שווה. מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה בינונית. מכסים בנייר כסף, ומניחים במקפיא לפחות 1 שעה, עד קפוא.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לחשוף לחמניות קפואות, ואופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד קרום וזהוב חום.