מאפים
אם יש לך קיצור, גזר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו פסטות חזיר, Pasties, ו Pasties II (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את כל החומרים למילוי לקערת ערבוב גדולה. לדחוף את הירקות לתוך הבשר עד שהכל מעורבב היטב. כל הירקות צריכים להיקשר יחד עם הבשר. אם יש לך כל ירקות רופפים להסתובב לשמור ערבוב ומחייב. להפריש עד מוכן לבנות pasties.
עבור הקרום: בקערת ערבוב גדולה נפרדת, מוסיפים את הקמח והמלח.
שלב יחד, ולאחר מכן להוסיף את 2 סוגים של התקצרות. לשבור את קיצור תוך כדי עבודה אותו עם הקמח. אתה רוצה להיות קטן, בגודל אפונה חתיכות של קיצור וקמח בשילוב עדיין לא מעל מעורב. בקערה נפרדת, מערבבים את הביצים, המים והחומץ.
מוסיפים את הקמח ומערבבים ומקפלים יחד את התוכן, דוחפים בעדינות את הקמח ואת התערובת הנוזלית עד שהם יחד בעקביות בצק גדולה. לאסוף את התמהיל ולהמשיך להפוך אותו על גבי הנוזל ופשוט לדחוף אותו לתוך הנוזל לא לערבב את הבצק. מכסים את הבצק ומקררים אותו לפני גלגול.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
קח חלק מהבצק ושכב על דלפק משוריין.
מרדדים את הבצק לא יותר מ 1/4 אינץ ' עובי.
לרדד גדול של גיליון כמו שאתה מרגיש בנוח עם; אנו משתמשים צלחת 8 אינץ ' לחתוך את הקרום עבור כל פסטי. לאחר חיתוך הקרום, לעבוד את השאריות בחזרה לתוך הסדינים הבאים. לעשות את זה פעמים רבות ככל שנדרש כדי להשתמש בכל הבצק. עם עובי עקבי אתה צריך לקבל על 25 קרום.
ברגע שיש לך קרום מגולגל החוצה אתה יכול להתחיל למלא.
הניחו את הקשה והביצה ושטפו חצי מהקרום הפנימי.
שכב 1 כוס מילוי במרכז כל קרום. מקפלים בחצי בעדינות, להיזהר לא לקרוע את הבצק. לאחר קיפול, להשתמש במזלג כדי crimp את הקרום.
מניחים פסטלים על תבנית אפייה מרופדת, לתקוע חורים מזלג על גבי כדי ליצור כיסי אוויר, ביצה לשטוף את החלק העליון, ומניחים בתנור.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב וטמפרטורה פנימית הוא הגיע של 160 מעלות F.