קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

מאפים דניים

מאפים דניים
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, מאפים דניים עשויים להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, גלגלית זהובה, ציפוי סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. 202 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מאפים דניים עץ חג המולד, בייקון מלוח ומאפים דניים עם גבינה כחולה, ו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו.

הוראות

1
Pulse יחד את החומרים היבשים בתוספת 2 כפית מלח במעבד, ואז דופק בחלב וביצה, בתוספת מים 100 מ " ל, עד שיש לך בצק חלק, דביק מעט. ללוש במשך 1 דקות, באמצעות קמח קטן, עד פשוט חלקה. לשים לתוך קערה משומנת, לכסות עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במקום חם עבור 1 hr עד הוכפל בגודל (לילה במקרר אם אתה רוצה).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
קמח פני השטח שלך, ולאחר מכן ללטף את הבצק החוצה למלבן, 1 ס " מ עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
3
מניחים את פרוסות החמאה על אמצע הבצק, בתוך מלבן. מקפלים את הבצק על החלק העליון, התחתון ולאחר מכן הצדדים עד החמאה מוסתרת לחלוטין. לחץ על הקצוות למטה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מגלגלים את הבצק החוצה למלבן 50 x 30cm, תחילה הקשה על הבצק עם הפינים המתגלגלים ברכסים עדינים, כך שאתה יכול להגיד את החמאה נמעכת באופן שווה בתוך הבצק, לפני מתגלגל כראוי. סובב את הבצק 90 מעלות, ואז מקפל את השליש הימני מעל והשלישי השמאלי מעל זה. לעשות את זה שלוש פעמים, מצמרר במשך 15 דקות אחרי כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
חותכים את הבצק לשניים, ל 2 ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מגלגלים חתיכת בצק אחת ל-35 על 35 ס " מ.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים ל 9 ריבועים, ולאחר מכן בצע את ההוראות להלן עבור כל מילוי וצורה. אם אתה רוצה לעשות יותר מצורה אחת, קל לחלק את כמות המילוי. אל תדאג אם הריבועים שלך לעלות כמו שאתה עובד, רק לגלגל אותם קצת שוב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
כדי להפוך 18 pecan pinwheels, whizz 85g פקאנים עד בסדר, ולאחר מכן מערבבים 50g אור muscovado, סירופ מייפל 1 כף ו 25g חמאה מרוכך.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
9
חותכים כל ריבוע של מאפה כמעט לאמצע מכל פינה, כפית על מילוי 1 כפית, ואז לקפל כל נקודה מעל ולחץ לאמצע. לפזר יותר אגוזי פקאן קצוצים וקצת סוכר מעל לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
10
טפטוף עם קצת סירופ מייפל להגיש.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
11
עבור 18 חביצת פודינג משמש, תצטרך פודינג 150 גרם, 2 x 320 גרם פחיות משמשים וריבת משמש כמה כפית. שים 2 כפית פודינג באמצע, לשבת שני חצאי משמש על גבי, נקודה עם ריבה, ואז למשוך 2 פינות מעל צביטה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ריבהריבה
12
כדי להפוך 18 מערבולות צימוקים, לערבב 50 גרם צימוקים, 25 גרם סוכר גלגלית, 1 כפית תערובת תבלינים ו 50 גרם חמאה רכה. במקום לחתוך את הבצק ל-9, להשאיר אותו שלם ולהפיץ את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
תבלינים מעורביםתבלינים מעורבים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
להתגלגל, לחתוך לתוך 9 סיבובים, ואז למחוץ כל אחד. תערובת 50 גרם סוכר זיגוג וכמה טיפות מים לטפטף מעל אפוי פעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סכין קילוףסכין קילוף
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
לאחר שעוצבו ומילאו, תנו למאפים לעלות במשך 30 דקות עד שהם התנפחו והכפילו את גודלם.
15
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
16
מברשת עם ביצה מוכה, לוודא שאתה צובט כל הקצוות יחד שוב, ואז לאפות במשך כ 20 דקות עד הזהב ועלה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

מרכיבים

250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח לבן חזק, בתוספת תוספת לאבקקמח לבן חזק, בתוספת תוספת לאבק250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח רגילקמח רגיל7חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות פעולה מהירהפטריות פעולה מהירה50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר1251 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב שלם או דל שומן למחצהחלב שלם או דל שומן למחצה1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה בתוספת ביצה מוכה כדי זיגוגביצה, מוכה בתוספת ביצה מוכה כדי זיגוג250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'לארוז חמאה מומלחת קלות, לא מקרר קר אבל לא רך, לחתוך 8 פרוסות אפילולארוז חמאה מומלחת קלות, לא מקרר קר אבל לא רך, לחתוך 8 פרוסות אפילו85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פקאן, בתוספת 3 נוסף, קצוץפקאן, בתוספת 3 נוסף, קצוץ50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר muscovado אור, בתוספת תוספת עבור הזזהסוכר muscovado אור, בתוספת תוספת עבור הזזה11 כף אורגנו מיובשסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה רכהחמאה רכה150חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות2x 320 גרם פחיות משמשיםx 320 גרם פחיות משמשים3חתיכות טופי הית' ברריבת משמש כמהריבת משמש כמה50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צימוקצימוק25חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גלגלית סוכרגלגלית סוכר1אוראו ממולאים כפוליםתבלינים מעורביםתבלינים מעורבים50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפית מלחכפית מלח50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ציפוי סוכרציפוי סוכר