מאפים דניים
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, מאפים דניים עשויים להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, גלגלית זהובה, ציפוי סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. 202 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כל כך מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מאפים דניים עץ חג המולד, בייקון מלוח ומאפים דניים עם גבינה כחולה, ו כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו.
הוראות
Pulse יחד את החומרים היבשים בתוספת 2 כפית מלח במעבד, ואז דופק בחלב וביצה, בתוספת מים 100 מ " ל, עד שיש לך בצק חלק, דביק מעט. ללוש במשך 1 דקות, באמצעות קמח קטן, עד פשוט חלקה. לשים לתוך קערה משומנת, לכסות עם סרט נצמד משומן ולהשאיר לעלות במקום חם עבור 1 hr עד הוכפל בגודל (לילה במקרר אם אתה רוצה).
קמח פני השטח שלך, ולאחר מכן ללטף את הבצק החוצה למלבן, 1 ס " מ עבה.
מניחים את פרוסות החמאה על אמצע הבצק, בתוך מלבן. מקפלים את הבצק על החלק העליון, התחתון ולאחר מכן הצדדים עד החמאה מוסתרת לחלוטין. לחץ על הקצוות למטה.
מגלגלים את הבצק החוצה למלבן 50 x 30cm, תחילה הקשה על הבצק עם הפינים המתגלגלים ברכסים עדינים, כך שאתה יכול להגיד את החמאה נמעכת באופן שווה בתוך הבצק, לפני מתגלגל כראוי. סובב את הבצק 90 מעלות, ואז מקפל את השליש הימני מעל והשלישי השמאלי מעל זה. לעשות את זה שלוש פעמים, מצמרר במשך 15 דקות אחרי כל גליל.
חותכים את הבצק לשניים, ל 2 ריבועים.
מגלגלים חתיכת בצק אחת ל-35 על 35 ס " מ.
חותכים ל 9 ריבועים, ולאחר מכן בצע את ההוראות להלן עבור כל מילוי וצורה. אם אתה רוצה לעשות יותר מצורה אחת, קל לחלק את כמות המילוי. אל תדאג אם הריבועים שלך לעלות כמו שאתה עובד, רק לגלגל אותם קצת שוב.
כדי להפוך 18 pecan pinwheels, whizz 85g פקאנים עד בסדר, ולאחר מכן מערבבים 50g אור muscovado, סירופ מייפל 1 כף ו 25g חמאה מרוכך.
חותכים כל ריבוע של מאפה כמעט לאמצע מכל פינה, כפית על מילוי 1 כפית, ואז לקפל כל נקודה מעל ולחץ לאמצע. לפזר יותר אגוזי פקאן קצוצים וקצת סוכר מעל לפני האפייה.
טפטוף עם קצת סירופ מייפל להגיש.
עבור 18 חביצת פודינג משמש, תצטרך פודינג 150 גרם, 2 x 320 גרם פחיות משמשים וריבת משמש כמה כפית. שים 2 כפית פודינג באמצע, לשבת שני חצאי משמש על גבי, נקודה עם ריבה, ואז למשוך 2 פינות מעל צביטה לאטום.
כדי להפוך 18 מערבולות צימוקים, לערבב 50 גרם צימוקים, 25 גרם סוכר גלגלית, 1 כפית תערובת תבלינים ו 50 גרם חמאה רכה. במקום לחתוך את הבצק ל-9, להשאיר אותו שלם ולהפיץ את המילוי.
להתגלגל, לחתוך לתוך 9 סיבובים, ואז למחוץ כל אחד. תערובת 50 גרם סוכר זיגוג וכמה טיפות מים לטפטף מעל אפוי פעם.
לאחר שעוצבו ומילאו, תנו למאפים לעלות במשך 30 דקות עד שהם התנפחו והכפילו את גודלם.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מברשת עם ביצה מוכה, לוודא שאתה צובט כל הקצוות יחד שוב, ואז לאפות במשך כ 20 דקות עד הזהב ועלה.