מאפים מטוגנים עם סירופ יין
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 300 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, עלה דפנה, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סופגניות מטוגנות מחיטה מלאה / מאפים, Calzones Rotos (מאפים מטוגנים צ'ילה), ו סירופ יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הסירופ: להביא את היין, סוכר, מקל קינמון, ציפורן, גרידה כתומה עלה דפנה לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה, ערבוב; לבשל עד מופחת 3/4 כוס, כ 15 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין. זרוק את עלה המפרץ.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה.
מוסיפים 1/2 כוס מים, הביצה, גרידת תפוזים ומיץ ו לטאטא עד רק בשילוב.
להעביר את הבלילה לבקבוק לסחוט פלסטיק.
חום 1 1/2 אינץ 'שמן צמחי בסיר רדוד מעל חום בינוני עד מדחום מטגן עמוק רושם 380 מעלות F. לסחוט את הבלילה לתוך השמן לתוך סיבובים 2 אינץ'; ומטגנים, הופך פעם אחת, עד נפוח וזהוב, 1 עד 2 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. אבק עם סוכר של ממתקים העליון עם זרעי רימון וסירופ היין.