מאפין סובין כתום אוכמניות
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . לך לחנות ותביא מיץ תפוזים, שיבולת שועל, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה, מאפינס אוכמניות בריח כתום, ו מאפין סובין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס, או קו עם מצעים מאפינס נייר.
מערבבים את סובין שיבולת השועל ואת סובין החיטה בקערה גדולה. מערבבים שמנת חמוצה וחלב. אפשר לתערובת לעמוד במשך 10 דקות.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר חום, ומלח בקערה נפרדת. מערבבים בעדינות אוכמניות לתוך תערובת הקמח, בזהירות ציפוי כל אוכמניות עם קמח. מערבבים שמן צמחי, מיץ תפוזים גרידה, ביצה, תמצית וניל לתוך תערובת סובין.
לשלב תערובת קמח עם החומרים הרטובים עד רק מעורבב. זרוק את הבלילה לתוך כוסות מאפין מרופדות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 15 עד 20 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
מרכיבים
11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטורים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודה1(קיבלר)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה1אורנג', juiced ו zested1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשיבולת שועל1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסובין חיטה