מאפינס Streusel תפוח דלעת
מאפינס Streusel תפוח דלעת עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קמח, מחית דלעת, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: מאפינס Streusel דלעת ותפוח, מאפינס Streusel דלעת ותפוח, ו מאפינס Streusel תפוח דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל 18 כוסות מאפין או להשתמש בציפוי נייר.
בקערה גדולה, לנפות יחד 2 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, 2 כוסות סוכר, תבלין פשטידת דלעת, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, מערבבים יחד ביצים, דלעת ושמן.
להוסיף תערובת דלעת לתערובת קמח; ערבוב רק כדי להרטיב. מקפלים בתפוחים. הבלילה כפית לתוך כוסות מאפין מוכן.
בקערה קטנה, לערבב יחד 2 כפות קמח, 1/4 כוס סוכר 1/2 כפית קינמון.
חותכים חמאה עד תערובת דומה פירורים גס.
מפזרים ציפוי שווה על בלילת מאפין.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מאפין יוצא נקי.