מאפינס אוכמניות ולימון
אם יש לך אבקת אפייה, קמח ללא רבב, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: מאפינס לימון אוכמניות בר עם זיגוג לימון, מאפינס לימון אוכמניות, ו מאפינס אוכמניות לימון.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F. קו 12-מאפין פח עם ספינות קאפקייקס ולהניח בצד.
לטאטא את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט יחד בקערה בינונית; להפריש.
שים את החמאה בצלחת בטוחה למיקרוגל או בכוס מדידה. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד שנמסו, בערך 30 שניות. (לחלופין להמיס את החמאה בסיר.)
להקציף את החלב, ביצים, גרידת לימון, ווניל עם החמאה.
הפוך באר קטנה במרכז החומרים היבשים.
יוצקים מרכיבים רטובים לתוך הבאר, ולאחר מכן מערבבים עם כף עץ עד החומרים היבשים הם רטובים אבל עדיין גושים. אין לערבב את הבלילה או המאפינס שלך יהיה צפוף. מערבבים בעדינות את האוכמניות. מחלקים את הבלילה באופן שווה לתוך פח מאפין ומפזרים את צמרות בנדיבות עם סוכר.
שים את המאפינס בתנור ומיד להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F.
אופים עד חום זהוב, כ 25 דקות, סיבוב המחבת באמצע הבישול. (הכנס קיסם למרכז של מאפין כדי לבדוק אם זה נעשה. קיסם צריך לצאת נקי). מאפינס מגניבים במחבת על מדף במשך כמה דקות. תוציא את המאפינס מהמחבת ותתקרר על המדף.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.