קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס אוכמניות מלא חיטה ושקדים עם ציפוי Streusel

מאפינס אוכמניות מלא חיטה ושקדים עם ציפוי Streusel
מאפינס אוכמניות מלא חיטה ושקדים עם ציפוי Streusel עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 246 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, אוכמניות, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מאפינס אוכמניות עם ציפוי Streusel, מאפינס אוכמניות עם ציפוי Streusel, ו מאפינס אוכמניות עם ציפוי Streusel (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השקדים במעבד מזון מצויד מצורף להב ודופק עד קצוץ גס, על 15 (1 שניות) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
לטאטא את הקמח, סוכר, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך אותו לתוך תערובת הקמח עד שהוא חתיכות בגודל אפונה או קטן יותר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מניחים ספינות cupcake במחבת מאפין 12 היטב; לחלופין, מעיל את הבארות עם חמאה. תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
בישול פולנטהבישול פולנטה
3
לטאטא את הקמחים,אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה גדולה כדי לשבור את כל גושים לאוורר את התערובת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מניחים את השקדים והסוכרים במעבד המזון והדופק עד שהם דומים למרקם של קמח תירס בקרקע בינונית, כ -30 (1 שניות) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
מוסיפים את החמאה המומסת,החלב, הביצים והוניל עד לשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים את תערובת החמאה-סוכר והאוכמניות לתערובת הקמח השמורה ומערבבים עד שמעורב באופן שווה, כ -30 משיכות. (כמה גושים יישארו, אבל לא overmix—הבלילה תהיה עבה אבל החומרים צריכים להיות משולבים באופן שווה.) לחלק את הבלילה בין בארות מאפין (הבארות יהיו מלאות מאוד). מפזרים באופן שווה את כל ציפוי streusel שמורות על המאפינס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
8
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי ואת streusel הוא חום זהוב, על 22 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
9
תן למאפינס להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר מהמחבת לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'