מאפינס אוכמניות מלא חיטה ושקדים עם ציפוי Streusel
מאפינס אוכמניות מלא חיטה ושקדים עם ציפוי Streusel עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 246 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, אוכמניות, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו מאפינס אוכמניות עם ציפוי Streusel, מאפינס אוכמניות עם ציפוי Streusel, ו מאפינס אוכמניות עם ציפוי Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השקדים במעבד מזון מצויד מצורף להב ודופק עד קצוץ גס, על 15 (1 שניות) פולסים.
לטאטא את הקמח, סוכר, ומלח בקערה בינונית עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה, באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך אותו לתוך תערובת הקמח עד שהוא חתיכות בגודל אפונה או קטן יותר, על 4 דקות.
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים ספינות cupcake במחבת מאפין 12 היטב; לחלופין, מעיל את הבארות עם חמאה. תניח את המחבת בצד.
לטאטא את הקמחים,אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה גדולה כדי לשבור את כל גושים לאוורר את התערובת; להפריש.
מניחים את השקדים והסוכרים במעבד המזון והדופק עד שהם דומים למרקם של קמח תירס בקרקע בינונית, כ -30 (1 שניות) פולסים.
מוסיפים את החמאה המומסת,החלב, הביצים והוניל עד לשילוב שווה.
מוסיפים את תערובת החמאה-סוכר והאוכמניות לתערובת הקמח השמורה ומערבבים עד שמעורב באופן שווה, כ -30 משיכות. (כמה גושים יישארו, אבל לא overmix—הבלילה תהיה עבה אבל החומרים צריכים להיות משולבים באופן שווה.) לחלק את הבלילה בין בארות מאפין (הבארות יהיו מלאות מאוד). מפזרים באופן שווה את כל ציפוי streusel שמורות על המאפינס.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי ואת streusel הוא חום זהוב, על 22 עד 25 דקות.
תן למאפינס להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות.
הסר מהמחבת לשרת חם או בטמפרטורת החדר.