מאפינס אוכמניות קפואות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס אוכמניות קפוא. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 173 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותביאו את תמצית ונילן, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מאפינס אוכמניות אוטיס Spunkmeyer-מה עדיף מאפינס אוכמניות טריים, פאי אוכמניות קפוא, ו פרוזן יוגורט אוכמניות.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר.
מוסיפים ביצים, חלב ווניל; מערבבים היטב. מערבבים מרכיבים יבשים רק עד רטוב. מקפלים אוכמניות קפואות.
מילוי ספלי מאפין משומנים או מרופדים בנייר שני שלישים מלאים.
מערבבים סוכר ואגוז מוסקט; מפזרים על מאפינס.
אופים ב 375° במשך 20-25 דקות או עד קיסם יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת מתלה תיל.