מאפינס אנגלית עם דגני סובין
מאפינס אנגלית עם דגני סובין הוא צמחוני לחם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו דגני סובין, שמרים, חלב שומן מופחת, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס, דגנים בריאים מאפינס חיטה & סובין, ו מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה.
הוראות
מערבבים את החלב, החמאה והמלח בסיר קטן וחום עד שהחמאה נמסה.
הסר מהחום ומערבבים בדגני הסובין.
תן לעמוד עד lukewarm.In קערת מיקסר לעמוד, לשלב את המים החמים ושמרים ולתת לשבת עד שהוא קצף.מערבבים בתערובת דגנים. בהדרגה להוסיף 2 1/2 כוסות של הקמח והסוכר.
מוסיפים את תערובת הדגנים ומערבבים היטב, ואז לשים מתחת לקרס הבצק ולשים. אם הבצק נראה דביק ונצמד לצד הקערה, מוסיפים עוד כמה כפות קמח. ללוש בצק עד חלקה וגמיש.
העברה לקערה משומנת. הפוך את הבצק כך שהוא חלקלק מן החמאה בקערה, ואז לכסות ולתת לעלות במשך 45 דקות עד שעה.אגרוף למטה בצק. על משטח מקומח קלות, להתגלגל עד עובי 1/2 אינץ'.
חותכים עם חותך ביסקוויטים מקורנן 3 אינץ ' לתוך 12 סיבובים.
מניחים על גיליון אפייה מפוזר קלות עם קמח או מצופה קלף. מכסים בגיליון משומן של פלסטיק לעטוף ולתת לעלות במקום חם עד כפול נפח, כ 45 דקות.מחבת טיגון חשמלי מחממת מראש עד 250° F או מחבת טיגון קבוע גדול מעל חום נמוך-השתמשתי במחבת גדולה שאינה מקל. חיממתי אותו לאמצעי ואז הצטמצמתי לחום לנמוך.
מקום סיבובים (4 בכל פעם או עם זאת רבים בכושר) במחבת ומבשלים 20 עד 24 דקות, מפנה באמצע הדרך, עד הצדדים נעשים ו אמצע הם כ 200 מעלות F. מגניב לחלוטין. נתפצל, נרים כוסית ונגיש.