קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

מאפינס אפרסק ווניל ללא סוכר (או לא)

מאפינס אפרסק ווניל ללא סוכר (או לא)
מאפינס אפרסק ווניל ללא סוכר עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 104 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח, חלב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: וניל סוכר אפרסק פריך, שוקו חם וניל קינמון תוצרת בית ללא סוכר {אפשרות חלבית חינם}, ו משחת שעועית וניל ביתית בריאה (ללא סוכר מזוקק, ללא גלוטן, טבעוני).

הוראות

1
מערבבים עם צוף אגבה (אופציונלי) ומניחים בצד. בקערה ערבוב בינוני, לערבב את זרעי פשתן הקרקע עם מים חמים. חותכים את שעועית וניל פתוח לגרד את הזרעים מהאמצע עם החלק האחורי של סכין.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
לטאטא את הזרעים לתוך תערובת פשתן ולשמור את שעועית וניל לשימוש נוסף. (נסה לאחסן אותו בסוכר כדי להפוך את סוכר וניל.)
מרכיבים שתצטרך
כ-6 כוסות (1.5 ליטר) מיםכ-6 כוסות (1.5 ליטר) מים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
זרעי פשתןזרעי פשתן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את תמצית הווניל, מיץ לימון וסומילק לתערובת הפשתן ומקציפים היטב לשלב. בקערה גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, סוכר או תחליף.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוימילקסוימילק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
זרעי פשתןזרעי פשתן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים היטב.
5
מוסיפים את החומרים הנוזליים ומערבבים רק עד לשלב; הבלילה תהיה עבה. מקפלים את האפרסקים, לוודא שהם מופצים ברחבי הבלילה. מלא כל כוס מאפין כדי בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון. להחליק את החלק העליון של כל מאפין, אם תרצה, מפזרים שקדים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
6
אופים עד קיסם יוצא נקי, על 15-20 דקות. אפשר להתקרר לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה