מאפינס אפרסק ווניל ללא סוכר (או לא)
מאפינס אפרסק ווניל ללא סוכר עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 104 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מים חמים, קמח, חלב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: וניל סוכר אפרסק פריך, שוקו חם וניל קינמון תוצרת בית ללא סוכר {אפשרות חלבית חינם}, ו משחת שעועית וניל ביתית בריאה (ללא סוכר מזוקק, ללא גלוטן, טבעוני).
הוראות
מערבבים עם צוף אגבה (אופציונלי) ומניחים בצד. בקערה ערבוב בינוני, לערבב את זרעי פשתן הקרקע עם מים חמים. חותכים את שעועית וניל פתוח לגרד את הזרעים מהאמצע עם החלק האחורי של סכין.
לטאטא את הזרעים לתוך תערובת פשתן ולשמור את שעועית וניל לשימוש נוסף. (נסה לאחסן אותו בסוכר כדי להפוך את סוכר וניל.)
מוסיפים את תמצית הווניל, מיץ לימון וסומילק לתערובת הפשתן ומקציפים היטב לשלב. בקערה גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, סוכר או תחליף.
מוסיפים את החומרים הנוזליים ומערבבים רק עד לשלב; הבלילה תהיה עבה. מקפלים את האפרסקים, לוודא שהם מופצים ברחבי הבלילה. מלא כל כוס מאפין כדי בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון. להחליק את החלק העליון של כל מאפין, אם תרצה, מפזרים שקדים קצוצים.
אופים עד קיסם יוצא נקי, על 15-20 דקות. אפשר להתקרר לפני ההגשה.