מאפינס בטטה תאריך טבעוני
מאפינס בטטה תאריך טבעוני עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . . אם יש לך סודה לשתיה, קמח כוסמין, שמן זרעי חמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 39%. מתכונים דומים: תאריך מאפינס תפוחי אדמה מתוקים כוסמין (טבעוני), מאפינס תאריך בטטה, ו מאפינס אגוזים-אלה מאפינס מתוק עם חתיכות של אגוזי מלך ותאריכים הם חמים מושלם מהתנור.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס או קו עם ספינות מאפינס נייר.
מניחים לקוביות בטטה למחבת קטנה עם מספיק מים כדי לכסות, להביא לרתיחה, ומבשלים עד במכרז, על 10 דקות.
לנקז בטטה; להפריש להתקרר.
מקציפים יחד קמח, שיבולת שועל, סודה לשתיה וקינמון בקערה. מערבבים יחד בננות, שמן וסוכר בקערה נפרדת.
מערבבים תערובת בננה לתוך תערובת מאוית רק עד מרכיבים יבשים הם לחים; לקפל בתאריכים ובטטה. מחלקים את התערובת באופן שווה לתוך 12 כוסות מאפין.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -18 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות; להסיר להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.