מאפינס דלעת II
אם יש לכם אבקת אפייה, קינמון טחון, דלעת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו מאפינס דלעת ללא ביצים, איך להכין מאפינס דלעת, מאפינס דלעת שוקולד עם זיגוג דלעת מתובל, ו מאפינס דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס או קו עם ספינות מאפינס נייר.
מניחים על תבנית אפייה, בצד לחתוך למטה. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש עד למכרז, כ 90 דקות.
הסר עיסת דלעת מחית בבלנדר. למדוד 2 כוסות מחית דלעת; להפריש.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפייה, ציפורן, קינמון, אגוז מוסקט, allspice ומלח. בקערה נפרדת, היכו יחד 2 כוסות מחית דלעת, שמן צמחי וביצים. מערבבים תערובת דלעת לתוך תערובת קמח עד חלקה. לגרוף הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז של מאפין יוצא נקי.