מאפינס דלעת חלבון
מאפינס דלעת חלבונים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הארוחות בבוקר. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא חלב צמחוני יש 153 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם אגוזי מלך, סוכר, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מאפינס חלבון תבלין דלעת, מאפינס חלבון דלעת פקאן אוכמניות, ו מאפינס דלעת עתיר חלבון ולחם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים כוסות מאפינס או מרפדים בספינות מאפינס מנייר.
בקערה גדולה מערבבים יחד אבקת חלבון, קמח, מלח, אגוז מוסקט, קינמון וסוכר.
מוסיפים שמן, רסק תפוחים, ביצים, חלבונים, דלעת ומים; מערבבים היטב. מקפלים פנימה אגוזי מלך. כפית הבלילה לתוך כוסות מאפין מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 16 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז כל מאפין יוצא נקי.