מאפינס דלעת עם ציפוי שטרויזל קינמון
צריך ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? מאפינס דלעת עם ציפוי שטרויזל קינמון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 18. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 67 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 168 אוהדים. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, קמח, ג'ינג'ר טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם מאפינס דלעת קינמון בריאים עם ציפוי שטרויזל, מאפינס דלעת קינמון בריאים עם ציפוי שטרויזל, ו מאפינס דלעת עם ציפוי שטרויזל פקאן קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים וקמח 18 כוסות מאפינס.
מקציפים 3/4 כוס סוכר חום, סוכר לבן ו -1 / 2 כוס חמאה יחד בקערה בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית.
מוסיפים ביצים; מקציפים עד להטמעה. מקציפים מחית דלעת ומים.
מערבבים 1 3/4 כוס קמח, סודה לשתייה, מלח, 1 כפית קינמון, ג ' ינג ' ר ואגוז מוסקט בקערה נפרדת. מערבבים תערובת קמח לתערובת דלעת. כף את הבלילה לכוסות המאפינס המוכנות.
שלב בקערה 1/3 כוס סוכר חום, 1 כף קמח, 1 כף חמאה ו -1 / 4 כפית קינמון בעזרת שני מזלגות עד שהתערובת מתפוררת.
מפזרים שטרויזל על כל מאפין.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר באמצע מאפין יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.