מאפינס דלעת תפוחים
מאפינס דלעת תפוחים הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 107 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו תפוחים, תבלין פשטידת דלעת, קמח שלא נפגע, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו מאפינס דלעת תפוחים, מאפינס דלעת תפוחים, ו מאפינס תפוח דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 24 כוסות מאפינס, או קו עם מצעים מאפינס נייר.
שלב 1 1/2 כוסות קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, 1 1/2 כוסות סוכר גלם, תבלין פשטידת דלעת, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה.
מערבבים ביצים, דלעת ושמן בקערה קטנה. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת קמח עד רק רטוב; לקפל תפוחים. מלא כוסות מאפין מוכן 2/3 מלא.
מערבבים חמאה, 1/2 כוס סוכר גלם, 1/4 כוס קמח מחיטה מלאה, וקינמון בקערה קטנה; מפזרים מעל הבלילה מאפין.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה וקיסם שיניים מוכנס באמצע יוצא נקי, 18 עד 22 דקות. מגניב במשך 5 דקות לפני הסרת מכוסות מאפין כדי מתלים תיל.